IngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngrediorIngredior

Wie is Ingredior?

Peter Kalishoek

Ingredior is Peter Kalishoek, technisch commercieel ingenieur met meer dan 25 jaar ervaring in de business to business verkoop van technische producten en diensten. Verkoopervaring die ik heb opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende verkoopfuncties.

Mijn filosofie is dat je pas in staat bent om anderen vakinhoudelijk te coachen als je zelf ervaringsdeskundige bent en voldoende praktische ervaring hebt in het betreffende werkveld. Alles wat ik in mijn communicatie-, verkooptrainingen en coachingsopleidingen heb geleerd en nog dagelijks bijleer, pas ik zelf toe. Ik ken dan ook het effect van mijn denkpatronen en overtuigingen op mijn verkoopresultaten en heb het positieve verschil van coaching ervaren.

Als gediplomeerd coach, NLP Master Practitioner en ervaringsdeskundige in persoonlijke groei en ontwikkeling deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou.

Rode draad

Thema's die als een rode draad door mijn leven lopen:

  • Kiezen – focus op wat ik belangrijk vind.
  • Vrijheid – het leven leiden waarvoor ik bewust kies.
  • Verantwoordelijkheid – mijn gedrag en de gevolgen daarvan accepteren en veranderen als ik andere resultaten wil. Doen wat nodig is om mijn doelen te realiseren zonder excuses of de schuld bij anderen te leggen. 'Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.'

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees verder op Linkedin of neem contact met me op.

 
 
'Een coach helpt je te zien wat je niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn wat je altijd als wist dat je kon zijn'- Alex J. Engel